Aleks

Aleks 

ale1

Hej!

Jag är en mysig kille säger dom. Å det är inte så konstigt då jag är så tacksam över att få ha kommit in i tryggheten. Jag hade letat och letat länge efter tryggheten, jag var så hungrig och smutsig när jag hittade ett stall i Tyresö när det var snö på marken och så kallt så kallt. De tror jag är född i maj/juni 2012 och jag hittades på vintern 2012/13.

1975253_313471765466866_233697968_n

Nu när jag är inne i värmen och får mat varje dag så passar jag på att ligga i nåns knä för att bli kliad när jag inte busar järnet. Hungrig blir jag då och då när maten serveras så blir jag så glad. Den finns inne i en klurig boll med hål i som maten trillar ut ur när jag leker med den. Jag försöker hitta mat på fler ställen än så också då jag älskar mat.

Mina ögon rinner rätt ofta då jag saknar tårkanaler. Men jag är glad, inte ledsen. Jag tycker det är så mysigt att få krypa upp i sängen och mysa och sova med människan.

Jag ska vara innekatt. Vill du hälsa på mig? Kom in på en öppettid och prata med dem som jobbar på Kattvärnet så förmedlar de kontakten med jourhemmet.