Box 5, Pysen & Fiona & Stina

 Klicka på länken så kan ni se en film på Pysen som gosar med besökare:  IMG_2920

En till film:

pysen

Hej, jag är en kille som har gått ute i många år. Jag kommer inte ihåg om jag var tam från början då det var så länge sedan, men tanterna på katthemmet tror att jag har haft ett hem som kattunge.

pysena

Jag håller på att lära mig att lita på människor igen, och det går rätt bra, men det beror lite på vem som kommer in till mig och pratar med mig.

UPPDATERING 7/3-15. PYSEN GÖR STORA FRAMSTEG OCH HAR TILL OCH MED BLIVIT UPPLOCKAD I KNÄT OCH GOSAD MED, TRAJAR OCH MYSER.

Om du vill adoptera mig så ska du ha erfarenhet av att jobba med skygga katter och veta hur du ska göra för att jag ska känna mig trygg.  Jag vill bli älskad och du ska ha tid och tålamod. De har kastrerat mig, vaccinerat och id-märkt mig.

pysen3

Jag är en snygg, stor ståtlig kille. Jag vill bo med en  snäll katthona. Jag ska dessutom vara innekatt.

FIONA

fiona

Hej! Jag har fått flytta in hos Pysen för att se om vi funkar tillsammans då Pysen vill ha sällskap och jag behöver en tam kompis för att hjälpa mig bli tryggare.

Jag kommer också från kolonin. Jag är mamma till Kenzo, Kessie, Kiwi, Brolle och Elektra.

UPPDATERING 10/6 Fiona har blivit tryggare och mer nyfiken. Det har gått att klappa henne med handen. Hon tycker mycket om räkost som är en bra muta.

pysenfiona

Jag är en snäll och lugn katt, men fortfarande försiktig och behöver socialiseras. Så jag är inte adoptionsklar riktigt än. Men jag har blivit kastrerad, id-märkt och vaccinerad.

Som alla andra, ska jag vara en innekatt.

STINA

Hej!

Stina heter jag, en hona från kolonin. Jag är en snäll katt men lite rädd av mig. Fast jag är samtidigt väldigt nyfiken och lekfull.

stina

Det kommer mer information om mig inom kort.

stina1 här kan du se en film: stina2

Boxfadder för box 5 (5000kr/år)