Lilla Fluff och Fjunis

Hej!

frejafjunisfluff

Vi, Mamma Freja och Lilla Fluff och Fjunis gick omkring i Jordbro och försökte överleva allt från hunger, elaka människor, stora läskiga hundar, andra katter och rävar.

Vi tog oss in i ett sophus och då hittades vi och de fångade in Lilla Fluff. Jag, Freja, sprang med Fjunis och gömde oss under en altan. Lilla Fluff fick åka till veterinären och bli undersökt.

Sen kom det människor och lurades med tonfisk som luktade så gott så jag glömde helt bort mig att vara försiktig och lät mig till och med klappas. Fjunis följde ju efter mig så klart och innan jag visste vad som hände så satt vi i en transportbur.

Vi fick åka till ett hem där Lilla Fluff väntade på oss och hon blev så glad över att träffa mig och Fjunis igen.

Här mår vi jättebra och har fått massor med mat, kärlek och lek och bus.

fjunis  Fjunis

Jag heter Fjunis och är lite större än min syrra Lilla Fluff. Busa är min favvosyssla och är nyfiken på det mesta men tycker nya saker och nya dofter är like otäckt. Men när jag har lärt känna er så är jag världens charmtroll.

flluff Lilla Fluff

Jag är Lilla Fluff. Är alltid på språng, gosig och busig. Älskar att kela. Ett litet fluffpaket.

freja fjunis

Vi flyttar först när vi har fyllt 12 veckor dvs efter den 10 mars. Vi är födda ca 11 dec 2014. Lilla Fluff och Fjunis ska kastreras vid könsmognad och de vill ha en ung buskompis i sitt nya hem . De ska vara innekatter.

Freja ska kastreras 10/3 och sen ska hon läka minst en vecka innan hon får flytta till sitt nya hem.  Hon ska vara en innekatt.

Det går bra att maila info@kattvarnet.nu eller besöka katthemmet på öppettiderna om man är intresserad av att träffa dem så förmedlar vi kontakten med jourhemmet.