Sessan & Tjabo

 

Sessan och Tjabo

IMG_6246IMG_6455

Hej!

Vi är syskon faktiskt, det kanske man inte kan tro då vi inte ser så lika ut vid första anblicken! Vi är 8 år (20060415), oj vad tiden går fort. Vi hade ett hem förut där vi hade det väldigt bra men sen hände det ofattbara! Matte och Husse finns inte mer! Vi fick komma till Kattvärnet som tur är. Men vi vill ju såklart komma till ett eget hem där vi får stanna hela vårt liv.

Jag, Sessan är lite försiktig och reserverad tills jag lär känna dig, sen är jag en spinnmaskin. Älskar att bli borstad och klappad och pussad på och även en kram fast jag protesterar lite för syn skull. Jag är värsta kelgrisen, egentligen, fast det skyltar jag inte med det första jag gör. Tjabo är en riktig tupp. Älskar att visa upp sig, titta vad vacker jag är! Och snälla borsta mig, tigger han hela tiden, i stort sett. Han är också en kelgris, faktiskt. Vi båda gillar att busa med vippor med fjädrar.

I vårt förra hem så gick vi både ute och inne men vi ska vara innekatter för Tjabo har ett hjärtfel och kan lätt bli stressad om han måste försvara sig. Vi tycker det är helt ok att vara inne. Vi sitter gärna ute på en inglasad/innätad balkong och spanar efter fåglar…

Just det, det är faktiskt inge fel på mig, Tjabo, bara för jag har hjärtfel. Jag går på regelbundna kontroller hos veterinären och kollar att jag mår bra och det gör jag. Och, ja, jag älskar att bli borstad! Är det nåt fel med det? Jag har ju lång päls och är vacker så måste ju skötas. Men Sessan är ju faktiskt också väldigt vacker om jag ska vara ärlig, fast det talar jag inte om för henne.

Vi vill komma till ett lugnt stabilt hem som har varsitt knä till oss att sitta i. Vi lovar, vi är underbara och ni kommer inte ångra er!

IMG_6461IMG_6402IMG_6369

IMG_6350IMG_6444IMG_6236IMG_6448