ankia

Till minne av min älskade Anki

Du kom och flyttade in hos mig i januari 2013 efter att vi fått in dig till Katthemmet under hösten 2012. Du var tyvärr sjuk redan när du kom då du hade ett antal juvertumörer. Du var så kelen och gosig och underbar så jag beslutade att du fick flytta hem till mig den tid du hade kvar och bara vara och bli bortskämd. Din lillmatte brukade skoja och säga att du var Farstas mest bortskämda katt och det var du nog :o) men vem kunde säga nej till dig? Inte jag i alla fall.

Som du har förgyllt dessa 9 månader jag fick förmånen att ha dig här hos mig. Du har varit ett fantastiskt sällskap, inte minst på kvällarna när jag legat i soffan och tittat på tv och du legat på mig och bara spunnit, det lät som om man hade en motor låg på sig. Jag har nog aldrig varit med om en mer kelen kisse än dig.

Du lämnar ett gigantiskt stort tomrum efter dig, så liten du var. Det finns ingen som kan ta din plats.

Ha det nu så skojjigt med alla kompisar där uppe bland molnen i slutet på regnbågen där du är utan obehag och bara mår bra.

Nospuss
Åsa & Malin