emm

Till minne av min älskade Emma

Hur skönt att somna när dagen är slut
Hur skönt att vila från lidandet ut

Emma var en vacker katt, både på insidan och utsidan. När jag träffade henne befann hon sig redan på sin ålders höst. Hon hade den äldre kattens lugn och värdighet, även om kombinationen kattmynta (som hon gärna åt upp) och en laserpekare kunde få henne att springa runt och bete sig som en kattunge på nytt.
Några av hennes favoritaktiviteter var att bli borstad, sitta ute på balkongen eller i fönstret och titta på fåglar, ta tupplurar i sin kattigloo och att ligga och mysa i sängen med mig och sin syster Smulan.
Torsdagen den 6de februari somnade Emma in i min famn. Trots att hon fått diagnosen kronisk njursvikt för mer än ett år sedan och var 14år gammal hade jag hoppats på att få fler år tillsammans med henne. Men jag är otroligt tacksam för den tid jag fick ha henne i mitt liv. Saknaden efter henne är stor och jag kommer aldrig att glömma henne eller all den glädje hon gav mig.

Vi älskar dig, vi saknar dig och vi hoppas att vi syns igen!
Från din matte Niki och syrran Smulan