Vi behöver volontärer!

Vi behöver Volontärer

Vi är i akut behov av flera volontärer! Kom in till oss på våra vanliga öppettider och titta hur vi har det! Kanske kan Du ställa upp något pass i veckan och hjälpa våra katter. De behöver all kärlek och omsorg de bara kan få! Att vara volontär på katthemmet bidrar till att vår verksamhet kan fortsätta och vi kan hjälpa fler katter från ett hemskt öde.

Vad gör en volontär?

Vi vill att du kan hjälpa till minst 3 pass per månad. Vi har förmiddagspass och eftermiddagspass. Tiden beror på hur många katter vi har och vad som ska göras just den dagen. Vi har tre olika avdelningar: utslussen, pensionatet och karantän. Du får gå intropass i alla för att lära dig hur vi sköter allt på bästa sätt.

Det som ska göras är att ge mat och vatten, göra rent i lådor, fylla på sand, klappa, gosa, krama, pussa, mysa med, borsta, klippa klor på katterna. Kolla att de mår bra. Leka med och aktivera dem. Sen städning, tvätt och disk.

Vi behöver även volontärer till vår bilpool. Har du bil, körkort och kan hjälpa till att köra katter, utrustning, volontärer osv fram och tillbaka dit de ska, t ex veterinären, jourhem, infångningställe osv.

Kan du snickra, måla, byta lysrör, reparera diverse, sätta ihop klösträd, flytta möbler, ta emot leveranser, vakta fällor så behövs du också !!!

Välkommen ner på våra öppettider